Acasă Știri de actualitate Dragnea: Se prevăd creşteri consistente de pensii până în 2022 – unele...

Dragnea: Se prevăd creşteri consistente de pensii până în 2022 – unele chiar cu 250%

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, în contextul adoptării legii pensiilor, că se prevăd creşteri consistente ale acestora până în 2022, în unele cazuri chiar cu 250%.

„Legea pensiilor a fost adoptată. Se prevăd creşteri consistente de pensii până în 2022 – în unele cazuri chiar cu 250%. Se rezolvă inechităţile: pentru muncă egală se vor acorda pensii egale. În premieră, se va putea cumpăra vechime în muncă de până la 5 ani, în ani diferiţi, în funcţie de nevoie. Se vor lua în calcul toate tipurile de venituri pentru care s-au plătit contribuţii în perioada 1975-2001, ceea ce înseamnă încă o creştere de minimum 10% a pensiilor”, a scris Liviu Dragnea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD a mai precizat că, potrivit legii pensiilor, se reduce vârsta de pensionare pentru mamele care au minim 3 copii.

Loading...

„Iată doar câteva dintre prevederile care vor aduce mai mulţi pensionari în clasa de mijloc. Am sentimentul datoriei împlinite faţă de părinţii şi bunicii noştri. În prag de sărbători, le urez seniorilor ţării şi tuturor românilor multă sănătate!”, a menţionat Liviu Dragnea.

Loading...